Oct 3, 2012

György VárkonyiMr. __

Name
György Várkonyi
Address
Hungary, 2040 Budaörs, Szivárvány u. 8.
Website
Phone (work)
+36 30-292-0148
Fax
+36 -23-805 - 034
E-mail
info@kineziologusok.com

Year of first Kinesiology Workshop 1992.
Modalities you use
Gyógyító Érintés „(Touch for Helth)„Jó közérzet kinezilógiája” (Welness Kineziológy),„Egységes Agy” (Three in One Conceps)„Agytorna” (Brain Gym)„Tanulási Kineziológia (EDUK-K) Biokineziológia „Grafokineziológia”
Modalities you teach 
Touch for Health (ez a kineziológia alapja), Welness Kineziology szakágakat oktatom

VÁRKONYI GYÖRGY kinezilógus – oktató vagyok.Szakmai végzettségeim:

„Gyógyító Érintés „ (Touch for Helth)„Jó közérzet kinezilógiája” (Welness Kineziológy) „Egységes Agy” (Three in One Conceps)„Agytorna” (Brain Gym)
„Tanulási Kineziológia (EDUK-K) Biokineziológia„Grafokineziológia”

Az első három szakágból oktatói képesítésem van. A Touch for Health (ez a kineziológia alapja) és a Welness Kineziology szakágakat oktatom megfelelő számú érdeklődő esetén.Kineziológiai tanulmányaimat l992-ben Magyarországon a legelső csoporttal kezdtem meg. Először tanulási nehézségekkel, majd komplexen foglalkoztam a bejelentkezőkkel.

1995. január 5-én alapítottam meg a StresszOldóStúdiót.1993-tól l998-ig részt vettem Gill Wright angol holisztikus terapeuta képzésében, akitől metafizikát, ezotériát és holisztikus gyógyítást tanultam és gyakoroltam.

1995-ben kezdtem el kineziológus tanítványaim kérésére metafizikai és ezoterikus tanfolyamokat tartani Budaörsön.Azóta itt, és kérésre vidéken is - megfelelő létszám esetén – tartok ilyen tanfolyamokat. Ezeken a tanfolyamokon a Gill Wright-tól tanultakat, valamint a D.K. „tibeti” mester tanításait igyekszem továbbítani a résztvevőknek.

Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben a közben megszületett Természetgyógyászati Jogszabályoknak megfelelve általános természetgyógyászatból és egészségügyi ismeretekből, valamint kineziológiából elméleti és gyakorlati vizsgát tettem.A StresszOldóStúdió ANTSZ hivatalos működési engedéllyel rendelkezik.

2002-ben Mentálhigiéniai Szakképesítést szereztem a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetében.Munkámban integráltan alkalmazom a kineziológia, a mentálhigiéné, az ezotéria és a holisztikus gyógyítás terén tanultakat.

Megfelelő hozzáállás megszerzésével stresszállóvá tehetjük életünket, utunkat a kineziológia segítségével egyengethetjük. Áldozat szerepe helyett átvehetjük ÉLETÜNK IRÁNYÍTÁSÁT!

Telefon: Bejelentkezés: 06-30/292-0148 (napközben), 06/23/805 - 034 (este)

Stúdió: 2040 Budaörs, Szivárvány u. 8. fsz-i rendelő, 57-es kód
Magyarországi Kineziológusok szövetségének alapítótagja 1992 óta

1 comment:

  1. I am much impressed by the decision and also it is necessary to declare if there is no change has been come. I am much thankful to you for sharing a very nice topic.
    Accounts Software For Small Business
    Simran Kaur

    ReplyDelete